Få flere kunder med effektiv Google Ads-annoncering

Med Google Ads kan du oprette annoncer, der vises for brugere, der søger efter specifikke søgeord eller har bestemt søgeadfærd.

Dette giver dig mulighed for at få dine produkter eller tjenester vist, når brugerne søger efter ord, der er relevante for din virksomhed. Med Google Ads kan du få adgang til potentielle kunder, der allerede har interesse for det, du tilbyder, hvilket gør det til en genvej til kvalificerede leads.

Der er forskellige typer annoncer tilgængelige i Google Ads, herunder tekstannoncer, der vises i Googles søgeresultater, bannerannoncer på eksterne websteder, Google Shopping-annoncer og videoannoncer på YouTube.

Hvad koster en annonce?

Først og fremmest vælger man selv hvor meget man vil betale for en annonce. Man sætter selv et dagligt/ugentlig budget, hvor efter Google selv vælger hvornår den viser annoncerne til den fastsatte maksimumsgrænse. Dog er det klikprisen der er vigtige, da en høj klikpris, vil give færre kliks hvis du har et lavere annonceringsbudget. Klikprisen påvirkes af det valgte søgeord, branche og konkurrencen.

Her er der nogle simple punkter der kan give dig en bedre forståelse:

Skal vi hjælpe med din Google Ads?

Hos Websito starter prisen for Google Ads markedsføring fra kun 1.999 kr. om måneden ex. moms. I prisen indgår løbende analyseringer og optimering af annoncer.

CVR: 35503129