Øg din organiske trafik med effektiv SEO

SEO står for “Search Engine Optimization” (søgemaskineoptimering på dansk). Det er en proces, der handler om at optimere en hjemmeside eller online-indhold, så det bliver mere synligt og får bedre placeringer i søgeresultaterne på søgemaskiner som f.eks. Google.

Målet med SEO er at øge organisk trafik til en hjemmeside ved at forbedre dens synlighed i søgeresultaterne. Når en hjemmeside er godt optimeret til søgemaskiner, har den større sandsynlighed for at blive vist højere oppe i søgeresultaterne, når folk søger efter relevante nøgleord eller sætninger.

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO kan variere meget, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Det inkluderer blandt andet, om det er en simpel hjemmeside med få undersider eller en webshop med over 1.000 varer. Derudover har det stor betydning, hvor meget konkurrence der er i din branche og de søgeord, du gerne vil rangere højere på. For at beregne, hvad SEO vil koste for din hjemmeside, er det nødvendigt at analysere din hjemmeside og høre om dine forventninger og krav til SEO. Vores priser ligger dog typisk mellem 2.000 kr. og 5.000 kr. pr. måned.

Skal vi hjælpe med SEO?

Hos Websito starter prisen for SEO fra kun 1.999 kr. om måneden ex. moms. I prisen indgår løbende analyseringer og optimeringer af sider.

CVR: 35503129